Vujović: `Igrali smo laganijim gasom i nije bilo straha od iznenađenja´

Vujović: `Igrali smo laganijim gasom i nije bilo straha od iznenađenja´

"Bilo bi puno bolje kada bi hrvatska liga bila mrvicu jača, kada bi se našla dva, tri kluba koji bi nam mogla parirati", istaknuo je Vujović

Nakon odigrane utakmice  PPD Zagreba i Nexe  koja je završila rezultatom  27: 25 trener Veselin Vujović na  konferenciji za medije dao je osvrt rekavši:

`Vodili smo sa 24:18 devet minuta prije kraja pa sam uveo u igru dečke koji ne igraju puno. Nismo ni u jednom trenutku bili u opasnosti da bi nas Našičani mogli iznenaditi. Za razliku od one utakmice u polufinalu kupa, igrali smo laganijim gasom. Još nismo teorijski osvojili naslov prvaka Hrvatske. Imamo četiri boda više od Nexea, a do kraja su ostala još tri kola. Naravno da ne možemo izgubiti nijednu od te tri utakmice tako da se naslov već može upisati u anale kluba ´, zaključio je trener samouvjereno.

U sastavu “plinara” sjajan je bio Ivan Stevanović sa 15 obrana. Najefikasniji su bili Luka Šebetić sa osam te Stipe Mandalinić sa četiri pogotka, bez promašaja.

Naslov će se tako potvrditi već u petak kada će u Kutiju šibica u goste doći Varaždin. Bit će to repriza finala kupa, a do kraja prvenstva PPD Zagreb još će u goste Dubravi (utorak), a u četvrtak protiv Zameta će se podijeliti medalje i pehar za novi naslov prvaka.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.