Vulić objasnio navode o ozljeđenim igračima: “Izrazio sam se na nespretan način”

Vulić objasnio navode o ozljeđenim igračima: “Izrazio sam se na nespretan način”

Hajduk se nalazi na 7. mjestu sa 13 bodova iz isto toliko susreta.

Nakon što je trener Hajduka, Zoran Vulić prije utakmice u Gorici izjavio da “Ima igrača koji su zdravi, ali ne žele igrati”, udruga Naš Hajduk koja je većinski vlasnik i čiji članovi vode Nadzorni odbor pozvala je upravu kluba da pojasni navode trenera i objavi o kojim igračima se radi.

Pojašnjenje je umjesto uprave dao sam Vulić: “Sve skupa je otišlo malo predaleko, a ja preuzimam odgovornost jer sam se prije utakmice sa HNK Gorica izrazio na možda pomalo nespretan način što je dovelo do otvaranja nekih pitanja. Činjenica jest da sam uoči puta u Zagreb od klupske liječničke službe dobio potvrdu da su određeni igrači zdravi, ne uzimajući pritom dojam boli koji se može pojaviti kod svakog igrača, a što se liječničkim pregledom ne može utvrditi. Žao mi je što se to dogodilo, ali to je sada za nama, razgovarali smo, sad razmišljamo samo o Interu koji nam dolazi u goste.”

Podsjetimo da je i prije dolaska Zorana Vulića bilo problema u Hajduku po tome pitanju. Bivši trener Željko Kopić nije mogao računati u važnim europskim utakmicama na kapetana Zorana Nižića koji je napustio klub, a osim njega često su mu nedostajali Marko Futacs, još jedan igrač koji je otišao iz kluba i Mijo Caktaš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.