Spavaš li mirno Silva Wanderlei?

Wanderlei Silva otkazao borbu, a Cro Cop mu poslao jasnu poruku

Wanderlei Silva otkazao borbu, a Cro Cop mu poslao jasnu poruku

'Ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš samnom tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim'

Legenda borilačkog sporta Mirko Filipović (42) pobijedio je u svojoj povratničkoj borbi. Godinu i pol nakon objave o odlasku u mirovinu savladao je 11 godina mlađeg Korejca Hyun Man Myunga u 1. kolu Rizinovog Grand Prixa na mjestu gdje je prije deset godina osvojio Prideov Grand Prix. Nakon borbe Mirko je uzeo mikrofon u ruke, i izazvao velikog rivala Wanderlei Silvu za borbu na staru godinu.

“Čuo sam da se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom. Pa neka dođe”, prozvao je hrvatski borac Silvu, koji se potom popeo u ring.

“Želim se boriti s najboljim, a Mirko je večeras najbolji”, odgovorio je Silva, nakon više od dva mjeseca Silva je promijenio odluku, što je razočaralo Mirka.

Status Mirka Filipovića prenosimo u cijelosti:

Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu samnom za Novu Godinu. A kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam filing da ce ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku, koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu samnom u prvom krugu turnira. I bio je hrabar kad je držao predavanje na pressici nakon moje zadnje borbe kako cemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu ali je sramota glumiti mangupa a znaš da se nemaš namjeru boriti. Ja zaista ne volim trash talk ali Wanderlei Silva ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš samnom tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac a sada si samo ‘scared homie’.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.