PPD Zagreb dobio veliko pojačanje

PPD Zagreb dobio veliko pojačanje

Najtrofejniji hrvatski rukometni klub PPD Zagreb dobio je veliko pojačanje u vidu povratka Damira Bičanića. Bivši hrvatski reprezentativac se vraća u redove hrvatskog prvaka nakon devet godina igranja u Španjolskoj i Francuskoj.

31-godišnji Damir Bičanić je karijeru počeo u Umagu, da bi potom preko Osijeka došao u Agram Medveščak. Tamo su ga zamijetili iz Zagreba, gdje je proveo dvije sezone, prije nego se otisnuo prema španjolskom Ademar Leonu. Bičanić će se vratiti u Zagreb nakon što je proveo proteklih sedam godina u redovima francuskog Chamberya.

Rođeni Vukovarac je za reprezentaciju Hrvatske nastupio na Europskom i Svjetskom prvenstvu 2012. i 2013. godine, gdje je osvojio dvije brončane medalje. Također je brončani s Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a po povratku u Zagreb je izjavio kako ponudu za povratkom u Hrvatsku nije mogao odbiti i kako se veseli novim izazovima u redovima Zagreba.

“Do nedavno nisam razmišljao o povratku kući, ali jednom kada je stigao poziv Zagreba nisam puno dvojio. Zagreb je klub koji se ne odbija. Sretan sam što ću biti dio te sportske priče i siguran sam da u sebi imam još kvalitetnih rukometnih godina i da svojim iskustvom i kvalitetom mogu pomoći Zagrebu. U sportskom smislu veliki mi izazov predstavlja igranje EHF Lige prvaka u kojoj Chamberry nije nastupao u proteklih nekoliko godina, a veseli me i sudjelovanje u SEHA Gazprom ligi u kojoj se još nisam okušao” – zaključio je Bičanić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.