Zagreb domaćin SP divizije IIB u hokeju na ledu

Zagreb domaćin SP divizije IIB u hokeju na ledu

Španjolska je prošle godine zbog slabijeg međusobnog susreta od Australije ostala bez plasmana u viši rang, te će ove godine biti prvi favorit.

24. ožujka počinje Svjetsko prvenstvo druge B divizije u hokeju na ledu za juniore, a naša reprezentacija i grad Zagreb dobili su organizaciju domaćinstva.

Osim Hrvatske hokejaške reprezentacije gledatelji će moći vidjeti i reprezentacije Kine, Islanda, Nizozemske, Španjolske i Srbije. Izbornik reprezentacije Alen Franjković objavio je širi popis reprezentativaca, a oni iz Medveščaka, Mladosti, Graza, Zagreba i Siska već su se okupili i treniraju u Ledenoj dvorani Doma Sportova, dok će se Luka Lokar i Mavro Polonijo iz Maribora, te Rene Dominic Ćanić koji je u Kanadi priključiti naknadno zbog obaveza u klubu.

Oklopnici turnir otvaraju 24. ožujka utakmicom protiv Srbije koja se igra u 20 sati, nakon toga na rasporedu su utakmice sa Nizozemskom, Islandom pa Kinom, a turnir zaključuju protiv Španjolske u petak 30. ožujka također u 20 sati.

Reprezentacija Hrvatske prošle godine igrala je u Gangneungu u Južnoj Koreji u sklopu natjecanja druge A divizije, a plasirali su se na posljednje mjesto koje ih je odvelo u niži stupanj natjecanja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.