Zastava HNS-a na Poljudu okrenuta naopako

Zastava HNS-a na Poljudu okrenuta naopako

Hajduk se nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa pet bodova zaostatka za Dinamom.

Čelništvo i navijači HNK Hajduka iz Splita bore se na sve načine protiv aktualne garniture Hrvatskog nogometnog saveza, međutim koliko je to dobro i koliko im pomaže ili odmaže vrijeme će pokazati.

Nakon iscrtane svastike uoči utakmice hrvatske nogometne reprezentacije sa Italijom 2015. godine kada se nije saznao počinitelj kaznu su platili Damir Vrbanović kao izvršni predsjednik i odgovorna osoba i HNS kao organizator utakmice.

Sada će vjerojatno sam klub biti odgovoran i morati će platiti kaznu zbog okrenute zastave Hrvatskog nogometnog saveza naopako na utakmici između Hajduka i Lokomotive.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos optužio je čelnike HNS-a za nelegalnu skupštinu kojom je izabrano novo vodstvo i odbio je sudjelovanje u njoj, a predsjednik HNS-a Davor Šuker na skupštini je rekao svoje mišljenje o tome.

“Ako se netko ne odazove na 10 poziva na sastanak, nije problem u nama. No Hajduk je sve jači, i to nas sve raduje. Žao nam je što predstavnici Hajduka nisu došli, jer skupština je mjesto gdje i Hajduk može izreći svoje stavove. Primjerice, Dario Šimić otvoreno je pristupio HNS-u i njegovi su dobronamjerni komentari, pa i kritike, dobro prihvaćeni. Hajduk je sve rekao svojim priopćenjem, oni se ne mire s rezultatima izbora i odlukama nadležnih tijela, ali to je gubitak za sve ljubitelje nogometa i sporta” – rekao je Šuker.

Osim simboličnog čina sa zastavom, Torcida je u 14. minuti podigla poruku na kojoj piše:

“Od odgovornosti bježite, žalbama se tješite, za smrt Hrvoja krivi ste!”

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.