ZAVODNICI U TERETANI

ZAVODNICI U TERETANI

Ovom temom želim se osvrnuti na odnos muškaraca prema ženama (i muškarcima) u teretani. Htjela bih razjasniti da naš cilj nije pronalazak ljubavnog partnera, već da smo došle odraditi trening, jer vodimo brigu o vlastitom zdravlju i izgledu, te odnosu prema takvom načinu života.

No ipak, jedan dio muškaraca smatra nas svojom lovinom i vreba priliku za dobar ulet. Lako ih je podijeliti na nekoliko tipova, dok im je cilj svima isti.

TIP „APP“ (AKO PROĐE, PROĐE)

Dečko koji ne privlači izgledom ni karakterom. Svjestan je činjenice da pripada prosječnoj skupini muškaraca, all trudi se izbildati tijelo ne bi li makar nešto vezano uz njega bilo vrhunski. Oblijeće od cure do cure, vodeći se time da nema što za izgubiti. Bez srama poziva sve cure na „spoj“, te unatoč odbijencima nikada ne odustaje.

TIP „SAVRŠENI“

Glavni je u teretani. Najveći, najjači, najzgodniji. Dok mu se drugi podsmjehuju on širi ramena, prsi se i šepuri poput pauna. Rijetko kad trenira. U teretani provodi cijeli dan. Uglavnom prati žene od sprave do sprave ne bi li pokazao svu raskoš. Vrlo vjerovatno očekuje pohvalu na vlastiti izgled. Međutim, od takvih bježimo glavom bez obzira.

TIP „OD PRIJATELJA DO LJUBAVNIKA“

Vodi se taktikom „samo prijatelj“. Simpatičan je i dobroćudan. Možeš s njim razgovarati o svemu. Kad pomisli da te osvojio karakterom, kreće u akciju. Kroz šalu te poziva na druženje što je teško odbit jer ipak ste već u odličnim odnosima. Nakon što nekoliko puta otkažeš dogovor i dalje je uporan obzirom da ga smatraš prijateljem koji navodno nema druge namjere. Ženska intuicija na kraju krajeva govori nam da zapravo i nije tako.

Izvor: Instagram/ @lil_asskicker1

TIP „SMS, INSTAGRAM, FACEBOOK…“

Nije naročito pričljiv, ali zato će te obasipati tekstualnim porukama i komplimentima putem društvenih mreža. Ne promakne mu niti jedna fotografija, status, poveznica ili story. Zna gdje se krećeš i s kim se družiš. Obavještava te o svemu što radi i poušava se uvrstiti u tvoj raspored. Na žalost bezuspješno jer takvi nas samo plaše.

TIP „SVE ĆU TI POKAZATI“

Njegov izgled i stručnost je neupitna. Štoviše, koristi svaku priliku da ženama pokaže svoje sposobnosti i nauči ih treningu. Realno, namjera mu je konstantno dodirivanje i onda kada to nije potrebno. Hvala dečki, ali ako nas nešto zanima, obratit ćmo se trenerima.

TIP „ŠMINKER KOJI DOBACUJE DEČKIMA“

Njega cure ne zanimaju. Definiranu liniju ističe izrazito uskom odjećom nastojeći pridobiti pogled drugog muškarca. U svlačionici je pun riječi hvale o samome sebi nadajući se da će mu netko naposlijetku i namignuti.

Teretana kao takva nije mjesto za flert. Ne želim pobiti činjenicu da se mogu razviti predivna prijateljstva, ali ljubav ćete morati potražiti na drugom mjestu.

Trenirajte, trudite se, koncentrirajte, a ostalo će doći samo od sebe. Tko zna gdje.  🙂

@lil_asskicker1

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.