Zekić se zahvalio Šorši, Pervanu i Štrkalju, veliko pojačanje bit će povratak Ejupija

Zekić se zahvalio Šorši, Pervanu i Štrkalju, veliko pojačanje bit će povratak Ejupija

Muzafer Ejupi zbog bolesti je propustio cijelu jesensku polusezonu.

Nogometaši Osijeka obavili su u subotu prozivku i uvodno testiranje, a trener Zoran Zekić već danas je odveo momčad u Mali Lošinj na prvi dio priprema.

U Lošinj je Zekić poveo 26 igrača: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Marijan Antolović, Mile Škorić, Danijel Lončar, Stjepan Radeljić, Boško Šutalo, Ricardo Bagadur, Erik Janža, Luka Marin, Alen Grgić, Marijan Ćavar, Domagoj Pušić, Robert Mudražija, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Dmytro Lopa, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Haris Hajradinović, Josip Špoljarić, Ezekiel Henty, Marko Dugandžić, Mirko Marić i Muzafer Ejupi.

Prvi dio preskočiti će Brazilci Gutieri Tomelin i Talys Oliveira koji će se priključiti momčadi u Rovinju. Iz jesenskog dijela sezone, među bijelo-plavima više nema bivšeg kapetana Tomislava Šorše koji je veći dio sezone proveo u klupskoj ambulanti nego na terenu, te Marka Pervana i Tomislava Štrkalja koji se nisu uspjeli nametnuti za minutažu.

“Šorša je odigrao najviše utakmica od svih igrača u aktualnom kadru i razumljivo je da si pokušava osigurati egzistenciju. Moguće je da će karijeru nastaviti u nekom od nama bliskih, prijateljskih klubova u inozemstvu. Nadalje, nema Pervana i Štrkalja koji su imali manju minutažu, dok bi Stavitski i M’Pinda u našim projekcijama bili u nastavku sezone priključeni B momčadi.” – rekao je Zekić.

Novih lica osim mladića iz B momčadi još uvijek nema, a pojačanje će biti vraćanje nakon bolesti prošlogodišnjeg prvog strijelca, Muzafera Ejupija.

Osječani će na Lošinju odigrati jedan pripremni ogled, protiv domaće momčadi 12. siječnja, a u Rovinju su dogovorene utakmice protiv Gorice (Slovenija), Duna Aszfalt (Mađarska), Domžala (Slovenija) i Orijenta, a još se treba potvrditi dva susreta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.