ŽELJKO BABIĆ UOČI NADOLAZEĆEG RUKOMETNOG PRVENSTVA

ŽELJKO BABIĆ UOČI NADOLAZEĆEG RUKOMETNOG PRVENSTVA

BABIĆ: '' Ja vjerujem da ćemo mi ponovno biti dobri i da će to stvarno biti dinamično i zanimljivo prvenstvo''.

Uoči nadolazećeg prvenstva oglasio se i izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić:

 ”Svako veliko natjecanje je jedan novi izazov i naravno da svi mi, na čelu sa mnom, želimo ostvariti što bolji rezultat, što bolje se pripremiti. Ja vjerujem da ćemo mi ponovno biti dobri i da će to stvarno biti dinamično i zanimljivo prvenstvo”.

Izbornik Babić također je istaknuo da su svi igrači u dobroj formi, da imaju kvalitetu koju će morati pokazati tijekom ovih priprema i izboriti se za svoje mjesto za put u Francusku na svjetsko prvenstvo.

”Mi smo u jednom problemu. Imamo opravdano izostanak nekih igrača. Došli su novi igrači koji se trebaju nametnuti. Trebaju pokazati da stvarno imaju vrijednost da mogu nadomjestiti te igrače koji su odsutni. To je i dobro i loše. Dobro je da širimo bazu igrača za Hrvatsku, a loše je što ih moramo uigravati i sigurno je da će oni biti pod određenim povećalom. Osobno očekujem da će oni pokazati stvarnu vrijednost i da imaju kvalitetu da ravnopravno igraju kao što su igrali igrači na njihovim pozicijama i prije. Spisak je stvarno otvoren, zanimljiv je, dosta izjednačen i mislim da igrači prvi put će stvarno morati biti dobri. Eto takav mi je danas osjećaj, gledajući ih u Ligi prvaka i kroz njihova takmičenja. Imamo dosta sličnih igrača i sigurno je da će izbor biti zanimljiv, težak i stvarno će morati pokazati kvalitetu ako žele ići na Svjetsko prvenstvo.” izjavio je Babić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.