Željko Krajan: “Nadali smo se povesti 2:0, ali favoriti smo u svim preostalim mečevima i nema brige”

Željko Krajan: “Nadali smo se povesti 2:0, ali favoriti smo u svim preostalim mečevima i nema brige”

Ivan Dodig i Nikola Mektić uigravaju se cijeli tjedan i trebali bi sutra voditi Hrvatsku do drugog boda.

Nakon prvog dana četvrtfinala Davis Cupa između Hrvatske i Kazahstana koji se igra u varaždinskoj areni, rezultat je izjednačen 1:1.

Hrvatskoj je prvi bod donio Marin Čilić, da bi u drugom meču Mihail Kukushkin izjednačio rezultat pobjedom nad Bornom Ćorićem.

“Nadali smo se vodstvu 2:0 s obzirom na Borninu formu s kojom se vratio iz Amerike, ali i dalje smo tu, favoriti smo u svim sljedećim mečevima tako da nema razloga za brigu. Možda smo očekivali lakši put, ali i dalje smo pozitivni i veliki favoriti.” – pozitivan je bio izbornik Željko Krajan.

U četvrtak su na izvlačenju za igru parova postavljeni Ivan Dodig i Nikola Mektić, a izbornik je odgovorio o mogućnosti promjene.

“Vjerojatno će ostati kako je, promjene su se događale često, ali vidjeti ćemo, tek smo završili sa singlom, a trenutno više šanse dajem Dodigu i Mektiću jer su se uigravali cijeli tjedan pa nema razloga raspariti ih.” – rekao je izbornik.

Borna Ćorić poražen je u drugom meču dana od Kukushkina, a još nije pronašao način za igru Kazahstanca jer je izgubio i treći međusobni dvoboj.

“Bio je Kukushkin bolji danas, uvijek je imao taj jedan udarac više, ostavio me bez šanse. Kukushkin je čudan igrač, ima drugačije udarce, drukčije spinove i rotacije i samim time je jako nezgodan, uvijek mi nekako uđe pod kožu. ta je tu je, idemo dalje, nadam se da neću morati igrati peti meč, ali ako treba tu sam i spreman sam. ” – rekao je Borna nakon meča.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.