Željko Krajan: “Potrudit ćemo se osvetiti Vatrene”

Željko Krajan: “Potrudit ćemo se osvetiti Vatrene”

Čilić i Ćorić su hrvatski aduti u singlu, a Dodig i Pavić u parovima.

Hrvatska Davis cup reprezentacija nalazi se u Lilleu gdje trenira za finale posljednjeg Davis cupa koji će Hrvatska igrati protiv Francuske.

Prvi hrvatski reket Marin Čilić nije se baš proslavio na završnom Mastersu, ali je spreman za finalni okršaj s Francuzima.

“U Lille sam stigao u nedjelju, odradio sam nekoliko treninga i mogu reći da se osjećam jako dobro. Iako je završetak sezone, prilično sam svjež i silno motiviran za nastup. Nije mi problem prijeći s tvrde podloge na zemljanu, to sam već radio u dva navrata ove godine, nakon Australian Opena i nakon US Opena, i bio sam uspješan u Davis Cupu.” – rekao je Marin Čilić.

Druga opcija za single mečeve je definitivni Borna Ćorić koji je ove sezone u životnoj formi, ostvario je ranking karijere, a upao je kao druga zamjena za završni Masters.

“Imao sam dvojbu ići u London na ATP Finale ili otići u Monte Carlo i trenirati na zemljanoj podlozi za Lille. No, to je ustvari bila laka odluka. Malo sam se u Londonu odmorio od teniskih treninga i više radio na fizičkoj spremi, što je, smatram, bio odličan potez”- rekao je Ćorić.

Izbornik Željko Krajan za kraj je naglasio kako je ovo drugo finale Hrvatske i Francuske ove godine, s vjerom da će konačni ishod biti drukčiji od onog u Rusiji.

“Nisam dobio poruke, no vjerujem da će ih biti. Nogometaši sigurno žele da ih osvetimo u ovom finalu. Potrudit ćemo se.” – rekao je Krajan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.