Zenit želi Vlašića, ali trener Evertona najavio mogući povratak

Zenit želi Vlašića, ali trener Evertona najavio mogući povratak

Zenit je zainteresiran za Vlašića.

Nikola Vlašić odličnim igrama u dresu CSKA privukao je mnogo pozornosti na sebe. Navijači Evertona ljutiti su na upravu kluba i trenera Marca Silvu što mu nisu dali adekvatnu priliku da pokaže ono što danas pokazuje u Moskvi.

“On želi igrati 90 minuta iz tjedna u tjedan i kada smo donijeli tu odluku, donijeli smo je kako bi mogao igrati svaku utakmicu i kako bi bio još bolji kada se vrati u Everton. Vidjet ćemo što će se događati u budućnosti. Tu odluku nismo donijeli kako bi privukli eventualne kupce, bilo je to kako bi vidjeli je li spreman igrati za Everton. Nije to jednostrano donesena odluka, ja sam mu rekao svoje zamisli, on mi je rekao svoje. Vidjet ćemo što ćemo napraviti.” – rekao je Silva.

U slučaju želje Silve da da priliku Vlašiću ili da samo utiša navijače, nešto će se pitati i Nikolu jel mu se vraća u Liverpool.

Nakon sjajne polusezone, čelnici CSKA već su se izjasnili da im je cijena za otkup Vlašićevog ugovora prevelika, ali to ne misli konkurent iz Sankt Peterburga. Zenit je u prethodnim godinama skupo plaćao igrače, sjetimo se dolazaka Axela Witsela, Dannyja i Hulka za koje je plaćeno ogromno bogatstvo, stoga im desetak milijuna ne predstavlja problem.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.