Ženska U-16 reprezentacija osvojila peto mjesto na MEVZA turniru

Ženska U-16 reprezentacija osvojila peto mjesto na MEVZA turniru

Slovenija i Češka okitili su se naslovima.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija do 16 godina starosti osvojila je peto mjesto na MEVZA turniru u Slovačkoj (Puchovo), dok je naša muška reprezentacija do 17 godina sedma u Mariboru.

Naše djevojke u utakmici za petom mjesto pobijedile su reprezentaciju Austrije s 3:1 (17:25, 25:15, 25:15, 25:18).Prvo mjesto osvojila je domaća reprezentacija, Slovenija koja je u finalu pobjedila Slovačku. U utakmici za treće mjesto Češka je pobijedila Mađarsku.

Pod vodstvom izbornika Miodraga Stojakovića nastupile su:

Ana Petriško, Korina Topić, Tea Bakić, Antonia Baričević, Iva Glavinić, Ana Burilović, Iva Apostolski, Ema Mrkić, Ema Ljutić, Mara Štiglić, Dorja Sulić i Leonarda Inkret.

Dečki su u utakmici za sedmo mjesto pobijedili vršnjake s Cipara rezultatom 3:0 (25:23, 25:14, 25:23). Prvo mjesto pripalo je Češkoj koja je u finalu bila bolja od Slovenije, dok je treće mjesto pripalo Austriji.

Izbornik Ivan Andromak u Maribor je vodio sljedeće igrače:

Tin Devald, Ante Ćorić, Marin Subašić, Josip Zadro, Marko Repek, Karlo Pejić, Nikola Jureta, Bruno Barač, Ante Kulušić, Fran Kljajić, Gabrijel Cvanciger i Duje Cvijović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.