ŽKK Vindi organizira prvi međunarodni turnir za djevojčice

ŽKK Vindi organizira prvi međunarodni turnir za djevojčice

100tinjak mladih košarkašica nastupiti će na turniru.

Ženski košarkaški klub Vindi iz Varaždina organizator je turnira Sv.Nikole, 1. međunarodnog ženskog košarkaškog turnira za djevojčice do 15 godina. Turnir će se održati u subotu, 15. prosinca, od 9 sati, u varaždinskoj Areni.

Sudjelovanje na turniru potvrdilo je osam ekipa iz Hrvatske i Slovenije, stoga organizatori s pravom očekuju vrlo jak turnir i okupljanje 100-tinjak mladih košarkašica.

Gosti turnira biti će poznate osobe iz svijeta košarke kako bi ovaj turnir i druženje mladim košarkašicama i publici bio još atraktivniji. Na turnir dolaze Biserka Petrović, majka Dražena Petrovića, najboljeg Europskog košarkaša svih vremena, Korana Longin-Zanze, bivša hrvatska košarkašica, članica hrvatske košarkaške reprezentacije, Predrag Šarić, otac Darija Šarića, bivši hrvatski košarkaš, povremeni državni reprezentativac i najbolji strijelac Šibenke u povijesti, a bit će tu i Veselinka Šarić, majka Darija Šarića, bivša hrvatska košarkašica, legendarna igračica šibenskoga Elemesa.

Očekuje se između ostalog i dolazak alfe i omege HKS-a Dina Rađe i Stojka Vrankovića. Cilj ovog turnira je druženje mladih košarkašica, promocija sporta među dječjim uzrastima te općenito promocija košarke. U suradnji sa sponzorima, osigurani su i darovi za sve košarkašice te dolazak Svetog Nikole.

Na turniru sudjeluju: ŽKK Vindi Varaždin, ŽKK Ledita Domžale, ŽKK Zagreb, ŽKK Felix Zasauje, ŽKK Bistra Molve, ŽKK Folka Zagreb, ŽKK Vodice i ŽKK Podravac Virje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.