Zlatko Dalić s Tropicom obranio naslov na turniru Četiri kafića!

Zlatko Dalić s Tropicom obranio naslov na turniru Četiri kafića!

U finalu turnira Tropico je svladao Camel rezultatom 6:3 uz tri pogotka Darija Marinovića i dva Marka Livaje.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, sa svojim timom Tropic osvojio je naslov na malonogometnom turniru Memorijal Dina Petrinovića, poznatijem kao turnir “Četiri kafića” u Splitu.

U finalu turnira Tropico je svladao Camel rezultatom 6:3 uz tri pogotka Darija Marinovića i dva Marka Livaje. U momčadi Camela igrala su zvučna imena poput Roberta Prosinečkog, Darija Šimića, Stipe Pletikose, Ivice Olića, Roberta Jarnija, Marija Stanića i Dade Prše. Marin Tomasov je s četiri pogotka najbolji strijelac turnira.

“Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva,’ rekao je Dalić novinarima u Splitu.

Izbornik smatra da je još uvijek prerano govoriti o igračima koje će voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiji te nije želio komentirati situaciju u Hrvatskom nogometnom savezu.

“Veselim se dolasku u Split i ovdje sam zbog humanitarne akcije ovog turnira i to je za mene najvažnije, a druge me stvari ne zanimaju,’ rekao je za kraj.

Turnir “Četiri kafića” humanitarne je naravi i sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora bit će donirana Centru Mir u Rudinama.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.