Zlatko Horvat potpisao novi ugovor s PPD Zagrebom, predstavljena i nova pojačanja

Zlatko Horvat potpisao novi ugovor s PPD Zagrebom, predstavljena i nova pojačanja

Kapetan hrvatskog rukometnog prvaka potpisao je novi ugovor na dvije godine, a predstavljena su i četiri nova igrača.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb i hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat produžili su ugovor na dvije godine, objavljeno je danas na konferenciji za medije koja se održala u trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica.

“Presretan sam da ostajem u klubu u kojemu sam proveo cijelu karijeru. Sretan sam što ću završiti karijeru u mom Zagrebu u kojemu sam proveo više od polovice svog života. Nastavit ćemo raditi ono što najbolje znamo, a to je pobjeđivanje. Veselim se novim izazovima i nastavku rada u klubu.” rekao je kapetan Zagreba.

Na konferenciji za medije predstavljena su i četiri pojačanja koja će od iduće sezone zaigrati za hrvatskog rukometnog prvaka.

U klub je stigao bosanskohercegovački kružni napadač Senjamin Burić koji je do sada već nastupao za Meglaj, Izviđač, Borac, Gornje Velenje i Nantes, a u Zagrebu će nositi dres s brojem 10. Burić je nazočio konferenciji za medije te poručio što misli o klubu u koji je stigao. “Što reći o Zagrebu? Riječ je bez sumnje o najvećem balkanskom rukometnom klubu i klubu koji uvijek ima velike ambicije i puca na ostvarenja najviših ciljeva. U tom smislu lako smo se našli, jer sam i sam takav da uvijek želim postići najbolji mogući rezultat.”  stoji na službenim stranicama RK Zagreb.

Boje kluba će od iduće sezone braniti i povremeni slovenski reprezentativac Gregor Potočnik. “Jako sam sretan da sam stigao u Zagreb i mislim da ne treba posebno naglašavati što znači ime i institucija RK PPD Zagreba u rukometu u Europi. Spreman sam naravno dati svoj maksimum kako bi zajedno sa svojim novim suigračima ostvario veliki rezultat.” rekao je Potočnik.

Za PPD Zagreb će od iduće sezone igrati i David Mandić 20-godišnjak koji igra na poziciji lijevog krilnog te Filip Vistorop koji je u Zagreb stigao iz Zrinjskog.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.