Zouma o Pogbi: “Toliko se naljuti kad izgubi u Unu da me istjera iz svoje kuće“!

Zouma o Pogbi: “Toliko se naljuti kad izgubi u Unu da me istjera iz svoje kuće“!

Francuz je dao intervju o svome sunarodnjaku.

Kurt Zouma, igrač Chelseaja, u razgovoru za Goal pobliže je dočarao svoje prijateljstvo s reprezentativnim suigračem Paulom Pogbom.

“Baš neki dan sam bio kod Pogbe doma i pobijedio ga u Unu. Strašno je ljut kad izgubi, rekao mi je da me ne želi više nikad vidjeti kod njega! Rekao sam mu da je to samo partija Una pa se malo smirio, no nije mi bilo svejedno“, kroz smijeh je izjavio.

Inače, njih dvojica se poznaju još od mladih dana jer su obojica igrali u U17 i U18 reprezentacijama Francuske. Pogba je već tada bio zvijezda juniorske momčadi Manchester Uniteda, dok je Kurt igrao za Saint Etienne.

Danas obojica žive relativno blizu jedan drugoga, u Engleskoj. Zouma je na posudbi u Stoke Cityju, a Pogba je na partiju Una došao jer mu je bio 23. rođendan. U razgovoru je otkrio još neke detalje oko njihovog odnosa:

“Poznajem ga od 17. godine i kada sam ga prvi put vidio kako igra, pomislio sam da će sigurno postati jedan od najboljih igrača na svijetu. Imamo dobar odnos, obojica pričamo francuski, slušamo istu glazbu i volimo plesati. Živim svega 15 minuta od njegove kuće pa se često posjećujemo“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.